1. Ota AINA peräkärryn rekisteriote mukaan kun käytät kärryä. Rekisteriote on samassa kaapissa Seppolassa (ovesta oikealle jossa säilytetään kärryn avaimia (kuomun lukkojen avain sekä aisalukon avain). Kaapin koodi on 832.

  2. Muista lukita kärryn aisa aisalukolla kun jätät kärryn "yksikseen".

  3. Kun kytket kärryn vetoautoon, TARKISTA EHDOTTOMASTI ETTÄ KÄRRYN MERKKIVALOT TOIMIVAT! Paitsi että merkkivalottoman kärryn vetäminen on laitonta, se on myös erittäin vaarallista muiden tienkäyttäjien ja itsesikin osalta!

  4. Muista kuorman sidonta! Pelkkä kärryn kuomu ei riitä estämään kuorman liikkumista.

  5. Kun irrotat kärryn, muistathan laittaa kärryn johdon sille kuuluvaan pidikkeeseen. Kun pistotulppa on maassa, se likaantuu ja kastuu.

  6. Kärryn kokonaispaino ei saa ylittää 750kg, kärryn omapaino on n. 250kg joten siihen saa lastata enintään 500kg lastia.

  7. Huomioi lastatessasi että paino jakautuu mahdollisimman tasaisesti, erityisesti etupainoinen kärry on hengenvaarallinen vedettävä.

  8. MUISTA NOSTAA KÄRRYN NOKKAPYÖRÄ YLÖS ENNENKUIN LÄHDET AJAMAAN!!!


Henkilökunta voi vuokrata kärryä omaan käyttöön hintaan 5€/päivä. Vuokra maksetaan toimistoon (Elina Penttinen). Merkitse varaus peräkärryn varauskalenteriin esimerkiksi seuraavasti: "Lainaaja Teppo Testaaja" 

Kärryn sisämitat ovat 240cm x 120 cm. Huomaathan että kuomu rajoittaa lastin kokoa pystysuunnassa.